اطلاعات سايت

رمز عبور را فراموش کردم ؟
آمار مطالب
کل مطالب : 103
کل نظرات : 0

بازديد امروز : 14 نفر
بارديد ديروز : 131 نفر
بازديد هفته : 251 نفر
بازديد ماه : 471 نفر
بازديد سال : 2,592 نفر
بازديد کلي : 41,580 نفر

افراد آنلاين : 1
عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد
کدهاي اختصاصي
پشتيباني
theme by
roztemp.ir
RSS

Powered By
Rozblog.Com
تبليغات
رزتمپ

پرونده های درخواست پناهندگی ایرانیان در آلمان

آیا با پرونده های درخواست پناهندگی ایرانیان در آلمان ناعادلانه برخورد می شود؟

پرونده های درخواست پناهندگی ایرانیان در آلمان

پرونده های درخواست پناهندگی ایرانیان در آلمان

این سوالی است که در اواخر فوریه 2019 توسط برخی اعضای حزب چپ گرای Die Linke در پارلمان آلمان مطرح شده است. دغدغه اصلی این گروه آن است که آیا تعداد بسیار بیشتری از اتباع ایرانی نسبت به ملیت های دیگر با پاسخ منفی به درخواست پناهندگی آلمان مواجه شده اند؟ و اگر چنین است، چرا؟

به گزارش آژانس خبری Funke Mediengruppe، در سال 2018، 11430 ایرانی پاسخ درخواست پناهندگی خود در آلمان را دریافت کردند و از این میان، تنها 2619 پاسخ مثبت بود. بیش از 5000 درخواست رد شد و تقریبا 4000 درخواست نیز به علت خروج از آلمان یا دلایل دیگر، متوقف گردیدند.

یکی از نمایندگان چپ گرای پارلمان آلمان- Ulla Jelpke- خاطر نشان کرد که تعداد بالای رد درخواست پناهندگی ایرانیان نشان دهنده آن است که «چیزی در این فرآیند اشتباه است» و از این رو خواستار تغییراتی در این فرایند شده است.

در سال 2018، 11846 ایرانی برای پناهندگی درخواست دادند که از بین 268 نفر حالت پناهنده، 2178 نفر حالت پناهجو، 173 نفر حفاظت کوتاه مدت دریافت کردند و امکان استرداد 96 نفر به ایران نیز وجود نداشت و از این رو، آنان در آلمان باقی خواهند ماند. همچنین دولت تایید کرد که حدود 5000 درخواست پناهندگی ایرانیانرد شده و 3523 پرونده نیز «مختومه» شدند.

در بین ده کشور نخست درخواست پناهندگی در آلمان ، ایران در جایگاه پنجم در سال 2019 جای می گیرد. اما یک سال قبل، ایران از نظر تعداد پناهجویان در رده سوم قرار داشت.

به گزارش اداره فدرال مهاجرت و پناهندگی آلمان – BAMF- ایرانیان از نرخ حفاظت بالقوه 19.9 درصد در سال 2019 برخوردارند، در حالی که این نرخ برای اتباع سوری 84.8 درصد و برای اتباع ترکیه، سومالی و افغانستان بین 40 تا 50 درصد می باشد. بدترین نرخ نیز به اتباع نیجریایی با 9.5 درصد، گینه با 11.4 درصد و گرجستان با 0.5 درصد اختصاص دارد.

هرچند، با اینکه به نظر می رسد اتباع نیجریه از نرخ حفاظت کمتری نسبت به ایرانیان برخوردارند، تعداد بیشتری نیجریایی برای پناهندگی درخواست دادند (2700 نفر در دو ماه نخست سال 2019) و تعداد کمتری از درخواستهای آنان رد شد (در مجموع 1065 درخواست در دو ماهه نخست 2019). اما در همین بازه زمانی 1754 ایرانی برای پناهندگی درخواست دادند و درخواست 1323 نفر از آنان رد شد.

دولت آلمان به صراحت بیان نمی کند که ادعای برخورد ناعادلانه با درخواست پناهندگی ایرانیان صحت دارد یا خیر، اما چندین بار اشاره می کند که هر پرونده تحت رویه های حقوقی سختگیرانه ای قرار می گیرد و از قوانین وضع شده توسط قانون بین الملل آلمان برای تمام پناهجویان پیروی می کند.

منبع خبر آژانس کاریابی بین المللی کارپیرا : Karpirajobs.com

امتياز : نتيجه : 0 امتياز توسط 0 نفر مجموع امتياز : 0

برچسب ها : کاریابی بین المللی مشهد , کاریابی بین المللی ارومیه , کاریابی بین المللی شیراز , کاریابی بین المللی تهران , اپلای شغلی خارج از کشور , اعزام فوری نیروی کار , بهترین مشاوره شغلی , مشاوره مهاجرتی معتمد , کار ضمن تحصیل در خارج از کشور , جاب بورد , کاریابی مشهد , کانال کاریابی تهران , پایگاه اطلاع رسانی شغلی(اشتغال) , درخواست پناهندگی ایرانیان , درخواست پناهندگی در آلمان , درخواست پناهندگی آلمان , قانون بین الملل آلمان ,
بازديد : 49
[ شنبه 24 فروردین 1398 ] [ 10:14 ] [ کاریابی کارپیرا ]
آخرين مطالب ارسالي
ارسال نظر براي اين مطلب

کد امنیتی رفرش
.: Weblog Themes By roztemp :.

درباره وبلاگ
کاریابی بین المللی کارپیرا در طول سالها به یکی از پیشگامان عرصه اشتغال و کاریابی بین المللی مبدل شده است. تخصص و تبحر کارپیرا در انجام گزینش های مناسب از میان طیف وسیعی از حوزه های شغلی و انواع مشاغل مثال زدنی است که این خصوصیت از دانش و تجربه طولانی مدت فعالیت ما در این حوزه نشات می گیرد. ما دانش وسیع خود از خواسته ها و نیازهای شغلی کارجویان ایرانی را با دانش، تخصص و مهارت خود در حوزه اشتغال بین المللی ترکیب می کنیم تا ارائه دهنده خدمات جامع و تخصصی برای کارفرمایان و کارجویان باشیم.
آرشيو
جست و جو

رزتمپ